Söker ni en spännande föreläsare till en workshop eller ska ni ha en kick-off?
Ni kanske vill boosta era medarbetare eller uppmuntra dom för ett mycket gott arbete. Härnedan ser du några av våra spännande föreläsare, som kanske kan intressera er!

HÅKAN ERICSON - framgångsrik förbundskapten för Sveriges nya favoritlandslag i fotboll - U21.
Nyligen utsedd till Årets Ledare 2015!

En varm sommarkväll i Prag 2015, förändrade Håkans liv totalt. Ett gast-kramande straffdrama, fick avgöra EM-finalen, som slutade med guld för U21-landslaget i fotboll. Denna oförglömliga kväll, gjorde att Håkan blev känd för hela Sverige, med allt vad det innebär. Men fotbollslivet har inte alltid varit en dans på rosor för Håkan, som gjort en fantastisk resa och vänt motgångar till stor och välförtänt framgång. Nu är vi glada och stolta att kunna erbjuda företag och olika organisationer att ta del av Håkans inspirerade föreläsning om den brokiga vägen mot EM-guldet, att kunna vända motgångar till framgång och om att skapa lýckosamma team, med olika människotyper och individualister.
Kontakta oss för mer info
 

HASSE BACKE - en av Sveriges mest kända och erfarna fotbollstränare, numera mycket uppskattad expert i tv och förbundskapten för Finland. 

Hasse Backe har en lång och gedigen erfarenhet av att träna och leda fotbollslag i Sverige och ute i världen. Olika kulturer och olika individer ska pusslas ihop till ett vinnande team. Där har du Hasses storhet, som ledare. Dessa erfarenheter delar nu Hasse med sig i form av föreläsningar om Ledarskapet, för olika företag, kommuner och organisationer.
Kontakta oss för mer info
 

TOMAS EDLUND - genomför en mycket spännade och intressant föreläsning; FRAMTIDENS ARBETSLIV!

Vår omfärld förändras i en takt som vi människor och företag aldrig upplevt tidigare. Men hur mycket har vårt arbetsliv förändrats över tiden och hur väl är våra företag och organisationer rustade inför framtiden?
BRYT NORMERNA - är ett nytänkande trendföredrag som vänder sig till ledningsgrupper. Vi utmanar konventionella sanningar och presenterar nya sätt att bryta mot vedertagna normer.
Kontakta oss för mer info
 

THOMAS ÖSTLUND - mycket erfaren och kunnig inom vinet & Champagnens värld. Dessutom - förmodligen en av Sveriges trevligaste sommelierer!

Önskar ni en Vin eller Champagne -provning, kan vi garantera er en lärorik och mycket trevlig provning med Thomas. Han kommer att ge er en smak och sinnesupplevelse, blandat med en god portion humor.  Ni kan definitivt räkna med att en och annan "Östlundare" dyker upp under provningens gång, som skapar den goa stämningen, som Thomas alltid lyckas förmedla under sina framträdanden.
Läs mer
 

LARS JO LARSSON - erfaren, skicklig, uppskattad, underhållande och ofta anlitad talare inom Service och Kommunikation.

Lars är utbildare och föredrags-hållare, men arbetar också  med psykoterapi. Han är en mycket erfaren, uppskattad och ofta anlitad föreläsare, med över tjugo års erfarenhet av uppdrag för näringsliv och offentlig förvaltning inom kommunikation och ledarskap.
Det finns inte många branscher, kommuner, myndighet eller verk - där han inte har varit. Lars JO Larsson är en skicklig kommunikatör, retoriker med stor humor och nu med utvidgad kompetens inom psykoterapi. 
Läs mer
 

SÖREN KJELLKVIST - spännande och fängslande föreläsare inom äventyr och överlevnad samt teambuilding.

Sören vann Årets Äventyr 2013! Han paddlade hela Norges dramatiska atlantkust och gjorde det dessutom utan vare sig mat eller pengar!!! Han har även rott en liten öppen roddbåt till Ryssland, som ett projekt.  Boka Sören och ni får en spännande och lärorik föreläsning om hans strapatser, möten och natur-upplevelser, blandat med reflektioner om livet och hur man bäst uppnår sina drömmars mål.
Läs mer