SÖREN KJELLKVIST - vinnare av Årets Äventyr 2013


FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMARS MÅL!
En inspirerande föreläsning av och med Sören Kjellkvist.

Han paddlade hela Norges dramatiska atlantkust och gjorde det dessutom utan vare sig mat eller pengar. Han har även rott en liten öppen roddbåt till Ryssland över Östersjön och paddlat StandUpPaddle mellan Visby och Stockholm. I sitt senaste äventyr överlevde han 50 dygn i den Jämtländska vildmarken, endast på det han fann i naturen. Det här är en föreläsning som trollbinder er med bilder och berättelser från en äventyrare med både hjärna och hjärta. Sören har gjort äventyr för såväl forskning  kring mikroplaster och som för att öka medvetenheten kring jämställdhet.
Hör om Sörens strapatser, möten och narurupplevelser blandat med reflektioner om livet och hur man bäst uppnår sina drömmars mål. Föreläsningen om Sörens äventyr varvas med tankar och idéer om målfokusering  och miljöfrågor

"Man når sina drömmars mål bara man tar steget ut i det okända. Livet består av möjligheter"


 


KOM UT I NATUREN!
Boka ett utomhusvent tillsammans med Sören Kjellkvist.

Passa på att paddla kajak och lära känna Sören i hans rätta element. En oförglömlig natutupplevelse där allt det praktiska redan är ordnat från start. Allt från en timmes prova-på paddling till heldagsutflykter med mat inkluderat. Bestäm bara tid och plats så kommer Sören med en släpvagn fullastad med havskajaker och full utrustning! Vintertid byter vi ut kajakerna mot långfärdsskridskor. Turen anpassas givetvis efter beställarens önskemål.