AKTUELLA ÖPPNA  KURSER  2019 - 2020

  • PROF. BEMÖTANDE & SERVICE                   1 dag, 15 nov, 2019
  • UTVECKLANDE LEDARSKAP (UL)                4 dagar, 12 - 14 feb + 24 apr, 2020 


UTVECKLANDE LEDARSKAP (UL) - 4 dagar:

Utbildningsgruppen AB administrerar och Ledarskapskonsultbolaget Directa Svenska AB, genomfören mycket intressant och givande öppen kurs i Utvecklande Ledarskap (UL). UL - framtagen av Försvarshögskolan - är idag en av marknadens mest efterfrågade och uppskattade ledarskapsutbildning.

Utvecklande Ledarskap kännetecknas av att ledaren;

  • är ett föredöme och agerar utifrån en synliggjord värdegrund,
  • inspirerar och motiverar i syfte att stimulera kreativitet och delaktighet,
  • konfronterar och stödjer med ett gott syfte för individen och organisationen.

UTVECKLANDE LEDARSKAP FRIGÖR OCH UTVECKLAR MÄNSKLIG POTENTIAL!


Du som på något sätt i organisationen har ett ledaransvar eller ett chefsansvar eller verkar som projektledare eller teamledare - här är en praktisk, intressant kurs för dig, som vill stärka och utveckla ditt ledarskap. För dig som tidigare har gått UGL, så är UL ett utmärkt komplement - med mer fokus på det egna ledarskapet.

Se innehåll och anmäl dig här
 


PROFESSIONELLT BEMÖTANDE & SERVICE - 1 dag:

Det här en kurs för dig som möter kunder, medborgare dagligen, kanske t.o.m har ett kundansvarar - och ibland hamnar i besvärliga situationer med besvärliga människor och får inte alltid till det.

En av de viktigaste anledningarna idag - varför vi får missnöjda kunder eller att vi t.o.m. tappar kunder - är den totala upplevelsen som kunden/medborgaren möter! Det personliga bemötandet är oerhört viktigt; Hur vi tar emot, lyssnar, behnadlar och löser olika svåra situationer och att vi håller vad vi lovar - är några saker som ger återkommande och nöjda kunder.

Lars J O Larsson leder den här spännande , lärorika och mycket praktiska utbildningsdagen i Professionellt Bemötande & Service

Styr med positiv påverkan, så att båda parter blir kloka

Med rätt kunskap och träning - kan man absolut lära sig förutse och hantera besvärliga människaor och situationenr på ett positivt sätt.

 

Se innehåll och anmäl dig här


ÄR NI I BEHOV AV EN SKRÄDDARSYDD KURS - FÖR EN GRUPP ISTÄLLET?
Kontakta mig här för en offert, ett möte eller ett samtal.