Om företaget

Målinriktade, behovsanpassade utbildningsinsatser, hög service & tillgänglighet mot våra beställare - är Utbildningsgruppen ABs signum!

Företaget startades 1991 utifrån idéer och visioner om hur utbildning bör bedrivas för att ge önskad och maximal effekt för kunden. Grundarna är Göran Aral, Lennart Johansson och Pelle Hellsing. Av dessa tre finns Göran fortfarande kvar hos oss som en av tre delägare. De andra två är Hans Aral och Anders Kjell, som också jobbar aktivt inom företaget idag, se nedan.

Idag har vi gått från fast anställda kursledare till att jobba nära med ett fåtal kunniga, erfarna konsulter - som också känns mer eller mindre som vänner. En sådan är definitivt Torbjörn Althén, som under många år var både anställd och delägare i företaget. Han valde senare att jobba vidare på egen hand, men det nära och fina samarbetet har fortskridit genom åren. Andra konsulter som vi gärna jobbar med är;
Bengt Johansson, Lasse Larsson, Mikael Möller och givetvis alla konsulterna hos vår samarbetspartner inom Ledarskap- Organisations och Affärsutveckling -
DIRECTA SVENSKA AB. Vi jobbar också med några spännande föreläsare, som vi anlitar för seminarier, kick-offer, vinprovningar mm, Läs mer om våra föreläsare här.

Det som utmärker vårt sätt att arbeta är, förmågan att anpassa kunskaperna till deltagarnas och organisationens behov. Vi strävar också alltid efter att vara flexibla och tillgängliga för våra kunder, så att allt ska löpa på så smidigt som möjligt.
 

Anders Kjell
Jag har varit på Utbildningsgruppen, sedan 1994. Jag är en hängiven sport- och musikälskare och kryddar gärna mitt liv med resor tillsammans med min kära fru. För övrigt handlar mitt liv idag en hel del om våra barn och barnbarn, som till vår stora glädje, ramlar in med rask fart.
Kontakt:  08-629 88 81,     0733-779701,     anders.kjell@utbildningsgruppen.se
 

Företagsinformation

Utbildningsgruppen Ledarskap & Kommunikation i Stockholm AB
Box 1341
172 27 Sundbyberg
08-629 88 80

 

e-post: info@utbildningsgruppen.se

 

Bankgiro: 5628-7618
Org.nr: 556546-5613
Innehar F-skattebevis